Jeff Chaz - This Silence  Is Killing Me

 

Na een lange stilte bracht Jeff Chaz in 2016 een compilatie album uit. Gelukkig laat ' The Bourbon Street Bluesman ' ons met ' This Silence Is Killing Me ' niet meer zo lang wachten. 

Op het elf nummers tellende album schotelt Jeff Chaz ons zoals we van hem gewend zijn weer uitstekende song voor. 

Het rauwe stemgeluid en het meer dan uitstekende gitaarwerk zijn toch wel het handelsmerk van deze bluesman bij uitstek. Alle nummers op het album zijn door Jeff Chaz zelf geschreven.  De muziek op het album is gevarieerd zo horen we een funky big band maar is erg ook ruimte voor ballads.

Waarbij het titelnummer ' This Silence Is Killing Me ' er toch wel uitspringt. De emotie op het nummer is duidelijk hoorbaar. wat mij betreft hoeft Jeff Chaz niet meer zo lang te wachten met het uitbrengen van nieuw werk. Wat mij betreft is dit een erg geslaagd album.